Thuis ben ik niet alleen de chef, maar ook een trotse papa voor mijn kinderen. Aangenaam kennis te maken, ik ben Papa Wong, geboren in het kleurrijke Vietnam met Chinese roots.
Van jongs af aan stond ik in de keuken, waar ik mijn moeder druk bezig zag met potten, pannen en geheime ingrediënten. De mysterieuze toevoegingen waren geen toevalstreffer, maar een goed bewaard familiegeheim dat van generatie op generatie werd doorgegeven. Dat was het moment waarop mijn passie voor koken begon te borrelen, een passie die al meer dan 35 jaar brandt en zich heeft verspreid over verschillende Aziatische keukens.
Als fijnproever ben ik vooral kieskeurig als het gaat om Aziatische gerechten. Mijn smaakpapillen hebben de wereld over gereisd, teruggereisd naar Azië om nieuwe smaken en culinaire ideeën op te doen.
Kom langs en laat me je meenemen op een Aziatische smaakreis. Welkom in mijn keuken, waar passie en smaak samenkomen. Eet smakelijk!

Saigon kent een rijk palet aan geuren en smaken
Saigon's streetfood cultuur
Het streetfood cultuur staat bekend om kleine hapjes en veel variatie. Proef het ene gerecht naar de ander en geniet van de variatie in smaken en texturen. Kleine gerechten die je allemaal kan proeven en delen met je tafelgenoten of een curry of salade schotel als hoofdgerecht. Door het Boeddhisme in Vietnam maken Vietnamezen veel gebruik van verschillende vleesvervangers waardoor vegetariërs en veganisten goed bij ons terecht kunnen.