_DSC7236

uw zaken op orde

LIEMÈS is uitermate geschikt voor trainingen, hiring events, presentaties, vergaderingen, private dining en recepties.

Het is de ideale en zeer representatieve A2 locatie voor jouw zakelijke-bijeenkomst, -afspraak, -sollicitatiegesprek of flexwerk. Klein of groot, chique of casual, geheel verzorgd en met persoonlijke aandacht. Het ligt pal aan de A2, er is royale parkeergelegenheid inclusief zes laadplekken en de bus- en het treinstation liggen op loopafstand. De meeste zitplekken zijn voorzien van stopcontacten. Er zijn ook meerdere break-out rooms te boeken.

Als kers op de taart biedt LIEMÈS ook een uitstekende lunch of diner uit onze wereldkeukens.

MEER WETEN?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Direct contact? Bel Chantalle : 06-5881 0891

Meer informatie

Arrangementen

image 18

Zaal verhuur

Liemès heeft veel mogelijkheden voor alle zakelijke afspraken. Van een vier-zits privé bank, drie zalen voor groepen van vijf tot honderd personen. Door de flexibele wanden kan er één grote ruimte worden gecreëerd worden. Daarnaast zijn er ook break-out rooms en vergaderzaal te boeken. Liemès is uitermate geschikt voor meetings, vergaderingen, private dining of recepties.

MAY-CREATIONS-LIEMES-62

Meeting op maat

Jij bepaalt hoe de meeting plaatsvindt. Huur je favoriete zaal of reserveer een tafel in het restaurant. Laat je verrassen door de gerechten uit de wereldkeukens en geniet tijdens de vergadering van een onweerstaanbaar menu.

Aanvragen

Heeft u een idee dat niet binnen de mogelijkheden van een arrangement past? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee voor een oplossing op maat, passend voor ieder moment.

events@liemes.nl