ingang-parkeerdek copy

Openingstijden

  1. Woensdag 12.00u tot 21.00u.
  2. Donderdag 12.00u tot 21.00u.
  3. Vrijdag 12.00u tot 22.00u.
  4. Zaterdag 12.00u tot 22.00u.
  5. Zondag 12.00u tot 21.00u.

Reserveren

Tussen de keukens is vrijwel altijd ruimte om aan te schuiven zonder reservering. Verzekerd zijn van een relaxte zitplaats of komt u met een groep? Reserveer dan vooraf.

Reserveren

EV oplaadpunten

Naast de entree van Liemès zijn zes laadplekken voorzien voor elektrische auto’s.

Jobs

Werken bij Liemès? Help ons samen met onze chefs klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Vacatures

Bereikbaarheid

Met de auto

Neem afslag 7 vanaf de A2.
Vanuit Amsterdam bovenaan de afrit rechtsaf, vanaf Den Bosch linksaf. Rij door tot Neem daarna de eerste afslag naar The Wall [P1/P2] en rij het parkeerdek op.

LIEMÈS zit in de kop van The Wall (naast Amac) aan het eind van P1. Parkeren is twee uur gratis, daarna één euro per uur. Er zijn 6 laadpalen voor elektrische auto’s naast LIEMÈS.

Openbaar vervoer

Station Utrecht Leidsche Rijn is ongeveer 15 minuten lopen. Buslijn 73 brengt je in ongeveer 15 minuten van en naar Utrecht CS. Stap uit bij bushalte Rijpwetering en loop in 2 minuten naar The Wall. Neem bij bij TeamSport E-Karting de roltrap of lift omhoog naar het parkeerdek en loop 50 meter tot het einde aan de noord/westkant van het parkeerdek naar de ingang van LIEMÈS (naast Amac).

Fiets of te voet

Je fiets kun je beneden stallen bij TeamSport E-Karting. Neem daar de roltrap of lift omhoog naar het parkeerdek en loop 50 meter naar LIEMÈS in de kop van The Wall (naast Amac).

Mindervaliden

Liemès is volledig toegankelijk. Er is veel ruimte tussen de tafels, geen drempels, een rolstoellift en mindervalidetoilet zijn aanwezig. Bij elke opgang van en naar het parkeerdek zijn liften aanwezig.

Liemes-view-at-The-Wall copy