ingang parkeerdek

Openingstijden

  1. Woensdag 12.00u tot 21.00u.
  2. Donderdag 12.00u tot 21.00u.
  3. Vrijdag 12.00u tot 22.00u.
  4. Zaterdag 12.00u tot 22.00u.
  5. Zondag 12.00u tot 21.00u.

Reserveren

Tussen de keukens is altijd ruimte om aan te schuiven zonder reservering. Verzekerd zijn van een relaxte zitplaats of komt u met een groep? Reserveer dan vooraf.

Reserveren

EV oplaadpunten

The Wall is voorzien van een groot parkeerdek op het dak. Naast de entree van Liemès zijn zes laadplekken voorzien voor elektrische auto’s.

Jobs

Werken bij Liemès? Help ons samen met onze chefs klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Vacatures

Bereikbaarheid

Met de auto

Afslag 7 aan de A2. Vanaf Amsterdam bovenaan de afrit rechtsaf, vanaf Den Bosch linksaf. Volg voor Liemès P1 tot het einde aan de noord/westkant van het parkeerdek (naast Amac). Parkeren is de eerste twee uur gratis, daarna één euro per uur.

Openbaar vervoer

Station Utrecht Leidsche Rijn is ongeveer 15 minuten lopen. Buslijn 73 brengt je in ongeveer 15 minuten van en naar Utrecht CS. Bushalte Rijpwetering is slechts 2 minuten lopen van The Wall. Ga omhoog bij Declatlon en loop naar tot het einde aan de noord/westkant van het parkeerdek (naast Amac).

Fiets of te voet

Een fiets kun je beneden stallen. Neem de roltrap of lift bij de Decathlon naar het parkeerdek. Op het parkeerdek is het nog een paar minuten lopen naar P1 en Liemès aan het einde aan de noord/westkant van het parkeerdek (naast Amac).

Mindervaliden

Liemès is volledig toegankelijk. Er is veel ruimte tussen de tafels, geen drempels, een rolstoellift en mindervalidetoilet zijn aanwezig. Bij elke opgang van en naar het parkeerdek zijn liften aanwezig.

Liemes view at The Wall