Spring naar content

Contact

LIEMÈS Food District

The Wall 
Proostwetering 11
3543 AB Utrecht

Parkeerdek P1

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag

12:00 – 17:00 uur

 

Routebeschrijving

Je vindt Liemès in de kop aan de noordwestkant van The Wall op het parkeerdek P1.

Met de auto: vanaf de A2 parallelrijbaan – afslag 7. Vanaf Amsterdam bovenaan de afrit rechtsaf, vanaf Den Bosch linksaf. Volg voor Liemès P1. Als je door de slagboom bent ligt Liemès en P1 achter je. Parkeren is de eerste 2 uur gratis, daarna 1,- per uur. Er zijn naast de entree van Liemès 6 laadplekken voor elektrische autos’s.

Openbaar vervoer: NS Station Utrecht Leidsche Rijn is ongeveer 15 minuten lopen. Bus lijn 73 brengt je in c.a. 15 minuten van en naar Utrecht CS. Bushalte Rijpwetering is slechts 2 minuten lopen van The Wall.

Kom je met de fiets of het OV? Dan kan je via de roltrap of lift bij de Decathlon het parkeerdek bereiken. Een fiets kan je beneden stallen. Als je bovenkomt bij het parkeerdek is het nog een paar minuten lopen naar P1 en  Liemès. Medio november wordt er een nieuwe opgang geopend die vlakbij Liemès uitkomt.

Minder validen/rolstoelen: Liemès is volledig rolstoel toegankelijk. Er is veel ruimte tussen de tafels, er zijn geen drempels, een rolstoellift en een minder valide toilet. Bij elke opgang van en naar het parkeerdek zijn liften aanwezig.

LIEMÈS en COVID/Corona

We doen er alles voor prettige en veilige omstandigheden tijdens uw bezoek. We werken dan ook conform de richtlijnen van de Rijksoverheid:

  • Toegang is uitsluitend mogelijk met een geldige QR code. Die scannen wij bij aankomst bij alle leden van uw gezelschap.
  • We vragen u om uw handen bij binnenkomst te desinfecteren
  • Liemès is zeer ruim van opzet waardoor het makkelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren.
  • De tafels en banken zijn ruim 1,5 meter van elkaar geplaatst.
  • Ons ‘state of the art’ klimaatsysteem ververst en filtert de lucht continue.
  • Groepen kunnen bij elkaar plaatsnemen.

Neem contact met ons op