Spring naar content

Contact

LIEMÈS Food District

The Wall 
Proostwetering 11
3543 AB Utrecht

Parkeerdek P1

Openingstijden
Woensdag t/m zondag
12:00 tot 22:00 uur

Voor het restaurant adviseren wij om te reserveren.

Voor de Foodhall tussen de keukens is geen reservering nodig.

Routebeschrijving

Je vindt Liemès aan de noordwestkant in de kop van The Wall op parkeerdek P1.

Met de auto: vanaf de A2 parallelrijbaan, afslag 7. Vanaf Amsterdam bovenaan de afrit rechtsaf, vanaf Den Bosch linksaf. Volg voor Liemès P1. Als je door de slagboom bent, liggen Liemès en P1 achter je. Parkeren is de eerste twee uur gratis, daarna één euro per uur. Er zijn naast de entree van Liemès zes laadplekken voor elektrische auto’s.

Openbaar vervoer: station Utrecht Leidsche Rijn is ongeveer 15 minuten lopen. Buslijn 73 brengt je in ongeveer 15 minuten van en naar Utrecht CS. Bushalte Rijpwetering is slechts 2 minuten lopen van The Wall.

Kom je met de fiets of het OV? Dan kun je via de roltrap of lift bij de Decathlon het parkeerdek bereiken. Een fiets kun je beneden stallen. Als je bovenkomt bij het parkeerdek is het nog een paar minuten lopen naar P1 en Liemès.

Mindervaliden/rolstoelen: Liemès is volledig rolstoeltoegankelijk. Er is veel ruimte tussen de tafels, er zijn geen drempels en er zijn een rolstoellift en mindervalidetoilet aanwezig. Bij elke opgang van en naar het parkeerdek zijn liften aanwezig.

Liemès en COVID-19

We doen alles voor prettige en veilige omstandigheden tijdens je bezoek. We werken dan ook conform de meest actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. Daarnaast ververst en filtert ons state of the art klimaatsysteem de lucht continu.

Neem contact met ons op