IMG_5138

Groepen

The Wall is de ideale locatie voor alle soorten bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Liemès ligt direct aan de A2, er is royale parkeergelegenheid inclusief zes laadplekken, en de bus- en het treinstation liggen op loopafstand.

Liemès heeft veel mogelijkheden voor groepen. In het restaurant kunnen we groepen tot 30 personen prima plaatsen, Het foodhall gedeelte biedt plaats aan maximaal 250 personen. Als het weer het toelaat hebben we ook een terras voor 80 personen. Daarnaast heeft Liemès zalen voor groepen van vijf tot honderd personen.

Liemès biedt ook lunch, high tea of diner uit onze verschillende wereldkeukens in een privégedeelte van het restaurant. Zelfs de complete locatie van 1500 m2 is af te huren!

Reserveren

Arrangementen

IMG_3162 1

Besloten of juist open samenzijn

Bij Liemès vind je zalen voor groepen van 5 tot 100 personen voor een besloten bijeenkomst. Of kies voor onze Foodhall; deze biedt ruimte aan 250 personen aan hoge tafels – midden tussen de dynamiek van de keukens. Als het weer het toelaat is er ook nog volop ruimte op ons terras.

IMG_0698
IMG_6352
image 18

Private dining

Liemès biedt de mogelijkheid voor lunch, high tea of diner in een privéruimte. Proef de wereldse gerechten van onze chefs in een besloten kring!

Aanvragen

Heeft u een idee dat niet binnen de mogelijkheden van een arrangement past? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee voor een oplossing op maat, passend voor ieder moment.

events@liemes.nl