Spring naar content

Keukens

Liemès biedt plaats meerdere keukens. De ondernemers worden geselecteerd op het gebruik van verse producten en kwaliteit: wat op de borden komt, moet op restaurantniveau zijn. Aan disposables doen we niet, hier wordt alles geserveerd op servies. Dat eet lekkerder en is een stuk duurzamer.
Ook de mix van keukens is belangrijk. Zo kun je bij Liemès terecht voor onder andere Burgers, Spaans, Argentijns, Marokkaans, Libanees, Japans en Vietnamees. Alle keukens bereiden ook heerlijke vegetarische gerechten.

In het ‘menu‘ vind je een overzicht van de gerechten per keuken. 

* De chefs werken met verse ingrediënten. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige gerechten van het menu niet elke dag beschikbaar zijn. Door corona kan het voorkomen dat keukens onverhoopt tijdelijk gesloten zijn. Waarvoor onze excuses.

Onder het dak van Liemès ervaar je de straten en markten van Vietnam. Zo bereidt ĂnĂn streetfood met de rijke smaken van Saigon. Eenvoudig, maar bomvol smaak en voor ieder wat wils. Het menu bestaat uit dumplings en curries, springrolls en bao’s.

Van Vietnam reizen we verder naar Japan. Sushi Maeh serveert een klein stukje Japan in ieder hapje. Van klassiekers als sashimi en nigiri tot crispy rolls en een heerlijke Truffel Beef Gold.

Echte Spaanse tapas bestelt u bij Alziseño. Chef Alex bereidt hier met liefde typische Spaans-Argentijnse gerechten; van verse aioli en Iberico Secreto tot verrukkelijke tortillawraps voor de lunch.

Bij Baladi komen de geuren en smaken van de souk je meteen tegemoet. De koks maken de heerlijkste gerechten uit de Libanese en Marokkaanse keuken. Van taboulé, baba ganoush, hummus en fattoush tot tajines en huisgemaakte kipbestilla.

Voor burgers van Hollands rundvlees, tonijn of lam kun je terecht bij Master Burgers. Laat je ook eens verrassen door hun vegetarische burger.